Varwijk Meubelen

De specialisten van Varwijk Wonen Slapen bieden een totaaloplossing die uw nachtrust ten goede komt. We weten dat slapen goed is voor uw lichaam en voor uw gezondheid, maar hoe we onze nachtrust kunnen verbeteren, is voor veel mensen een raadsel! Wij kunnen daar antwoord op geven. Een slaapsysteem dat past bij uw lichaam is de oplossing. Een goed matras voldoet aan de eisen die uw lichaam stelt. Houd rekening met uw gewicht, uw slaaphouding en eventuele klachten. Er is niet maar één matras dat het beste is voor iedereen. Dit verschilt per persoon. U doet er verstandig aan om u goed te laten informeren en door te komen proefliggen. Zo ervaart u zelf de verschillen tussen de matrassen.

Ruim assortiment

Wij bieden een compleet assortiment en wat u ook zoekt op slaapgebied, wij hebben het. Van bedden, matrassen en boxsprings, tot linnenkasten, bedtextiel en zelfs slaapkamermeubels. De matrassen en bedden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Kies het materiaal dat het beste bij u past. Voor slaapadvies nodigen wij u graag uit in onze showroom. Wij kijken samen met u naar wat voor u de beste oplossing is. U bent verzekerd van persoonlijk en passend advies.

Wie zijn wij?

Varwijk Wonen Slapen bevindt zich in een karakteristiek pand in Dedemsvaart. U vindt een groot aanbod aan slaapproducten maar ook aan meubelen en andere woonartikelen. Welke stijl uw voorkeur ook genereert, wij bieden het aan. Romantisch, klassiek, modern of juist heel landelijk. Wij houden van korte lijnen en dat u gedurende uw koopproces te maken heeft met maar één contactpersoon. Dit schakelt sneller en dit komt de kwaliteit van de service ten goede. Woont u in Dedemsvaart of in de omgeving van Hardenberg, Meppel Zwolle of Hoogeveen? Kom dan gerust een keer binnenstappen. De koffie staat voor u klaar.

Vandaag geopend 9:00 - 18:00 uur

Telefoon 0523 - 61 31 31
Varwijk Meubelen
Hoofdvaart 31 7701 JE Dedemsvaart
Kvk. 05020378 http://www.varwyk.nl

Openingstijden

13:30 - 18:00 uur
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 21:00 uur
09:00 - 17:00 uur
Gesloten