Van Heusden Slaapcomfort

U kunt af en toe gigantisch verlangen naar uw bed. Na een intensieve en actieve dag is het goed mogelijk dat uw lichaam rust nodig heeft om zich weer op te laden. Veel mensen pakken deze rust niet en slapen niet voldoende. Slaap is in te halen toch? Het is niet zo dat je na een nachtje doorhalen de volgende dag extra lang moet slapen. Je lichaam valt die nacht wel in een extra diepe slaap en haalt zo de verloren uren weer in. Het is dan wel belangrijk dat u over een goed bed en matras beschikt. Als u constant ligt te woelen of wakker wordt met klachten, slaapt u niet goed en is uw lichaam niet goed uitgerust. Een goed bed of matras kan hier verandering in brengen. Slaapgebrek beïnvloed immers uw humeur en u wilt niet chagrijnig op uw werk of bij uw familie aankomen. Wij helpen u daarom met het uitzoeken van de juiste matras.

Slaapcomfort

In onze winkel in Vlaardingen kunt u terecht voor een complete slaapkamer of “alleen” maar een hoofdkussen. Bij ons vindt u bedden, matrassen, boxsprings, lattenbodems, spiraalbodems, seniorenbedden, dekbedden, en hoofdkussens die uw nachtrust bevorderen. Ontdek samen met één van onze specialisten welk slaapsysteem het beste bij uw lichaam en uw slaapbeleving past. Zeker weten dat u optimaal zult genieten van uw nachtrust. Het kopen van een goed bed is een investering in uw lichaam en daardoor in uw gezondheid. Daarom trekken wij ruimschoots de tijd voor u uit om te luisteren naar uw wensen en eventuele lichamelijke klachten. Aan de hand van deze gegevens krijgt u van ons een objectief en deskundig advies op maat waarmee u uw nachtrust optimaliseert.

Aan service, klantvriendelijkheid en een eerlijk advies hechten wij veel belang. Wij zeggen het niet alleen, maar bewijzen het ook keer op keer.

Behalve de bekende merken werken wij ook met minder bekende merken en een huiscollectie die vaak een prima alternatief zijn, wij zien het als een uitdaging om voor ieder budget de beste oplossing te vinden.

Waar vindt u ons?

Van Heusden Slaapcomfort is gevestigd in Vlaardingen en goed bereikbaar vanuit Schiedam, Spijkenisse en Rotterdam. Mocht u in de buurt zijn, schroom dan niet om even een kijkje binnen te komen nemen. Wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat en dat u in alle rust rond kunt kijken. Mocht u vragen hebben of advies willen dan staan wij voor u klaar. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1915 en wij begrijpen als geen ander de wensen van onze klanten.

Bezoek ook eens onze websites ;

www.vanheusdenslaapcomfort.nl

www.vanheusdenslapen.nl

www.slaapspecialistvanheusden.nl

www.goedkopedekbedden.nl

Vandaag geopend 10.00 - 17.30 uur

Telefoon 010 - 434 35 23
Van Heusden Slaapcomfort
Gedempte Biersloot 35 3131 HJ Vlaardingen
Kvk. 24204829 http://www.vanheusdenslaapcomfort.nl

Openingstijden

13.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00- 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.00 uur
10.00 - 17.00 uur
Gesloten