Tase Wonen

De matras is één van de meest gebruikte objecten in een huis. Deze helpt mee aan de vitaliteit en de gezondheid van een mens. Maar weinig mensen weten echter waar ze op slapen en wat de relatie is tussen goed slapen en een goed matras. Als beddenspecialist is het onze taak om u daar bewust van te maken en om u te helpen aan voldoende slaap. Een goed matras verschilt per persoon. Dit komt omdat al onze lichamen, wensen en behoeftes anders zijn. Een matras moet uw lichaam een goede s-curve ondersteuning geven. U wilt voorkomen dat uw heup te ver doorzakt en dat u in de ochtend opstaat met klachten. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing die past bij uw slaaphouding. Weegt u bijvoorbeeld boven de 80 kilo? Dan is het aan te raden om extra aandacht te besteden aan de stevigheid van de matras. Ons team van specialisten weten als geen ander hoe ze u verder moeten helpen.

Waarom kiest u voor Tase Wonen?

Wij bieden een groot scala aan slaapproducten. Van bedden, matrassen en boxsprings tot bedbodems, ledikanten en commodes. U kunt voor alle mogelijke slaapproducten bij ons terecht. U heeft dus alles onder één dak en een grote keuze. Verder bent u bij ons gegarandeerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding en van een goede service. Tase Wonen is CBW erkend en bestaat ruim 50 jaar, dat betekent een grote bak aan ervaring. Onze interieurspecialisten helpen u graag en vrijblijvend.

Volendam

Tussen alle viskramen vindt u onze beddenwinkel. U kunt uw auto voor de deur zetten en er is ook een lift aanwezig. Wij beschikken ook over een speelhoek, uw kinderen zullen zich prima vermaken! De koffie staat voor u klaar en mocht u op een koopzondag komen, dan serveren we heerlijke vis!

Vandaag geopend 9.00 uur - 18.00 uur

Telefoon 0299 - 36 37 73
Tase Wonen
Julianaweg 208 1131 DL Volendam
Kvk. 36019525 http://www.tasewonen.nl

Openingstijden

13.00 uur - 18.00 uur
9.00 uur - 18.00 uur
9.00 uur - 18.00 uur
9.00 uur - 18.00 uur
9.00 uur - 20.30 uur
9.00 uur - 16.30 uur
Gesloten