SleepWorld Groningen

Dat gezond eten en bewegen goed is voor je lichaam is algemeen bekend, maar velen onderschatten een goede nachtrust. Slaap is erg belangrijk voor je gezondheid. Slaaptekort kan leiden tot heel vervelende klachten en problemen. Je lichaam moet zich kunnen herstellen tijdens de nacht, zodat jij er weer fit en vol energie tegen aan kunt. Slaapproblemen kunnen ook medische en psychische redenen hebben, maar het kan ook goed zijn dat het aan uw matras ligt. U wilt toch niet dat uw collega’s of vrienden u moeten wijzen op de wallen die u onder uw ogen heeft? Kom ook fris en fruitig voor de dag en ga voor een goede nachtrust. Ons team van slaapexperts helpt u bij het vinden van het juiste matras en bed. Er wordt gekeken naar uw wensen en behoeften en daar wordt het matras op aangepast. Een matras die uw lichaam ondersteunt en die u niet om hoeft te draaien. U slaapt voortaan als een roosje.

Collectie

Wij zijn expert op het gebied van slaapcomfort. Met veel zorg en passie stellen wij onze collectie samen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd bent van een goede kwaliteit. Naast bedden en matrassen kunt u ook voor bedbodems, boxsprings, garderobekasten, bedtextiel en comfort bedden bij ons terecht. Wij kunnen u tevens helpen aan een complete slaapkamerinrichting. Kom gerust langs om onze matrassen en bedden uit te proberen. Ons vakkundige team geeft u persoonlijk advies en laat zien welk slaapsysteem het meest geschikt is voor u.

Het hoge noorden

De beddenspeciaalzaak Sleepworld Groningen is ruim 29 jaar de trots van het hoge noorden op het gebied van slaapcomfort. Op een oppervlakte van 1300m2 waant u zich in een oase van rust en kunt u op uw gemak onze verschillende producten testen. Uw nieuwe aanwinst wordt door onze vakkundige medewerkers geplaatst.

Vandaag geopend 09.30 - 18.00 uur

Telefoon 050 - 5271555
SleepWorld Groningen
Hoornsediep 131 9727 GH Groningen
http://www.sleepworldgroningen.nl

Openingstijden

13.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 21.00 uur
09.30 - 18.00 uur
10.00 - 17.00 uur
Gesloten