Slaapspecialist Van der Schuit

Niemand wil rug- en nekklachten als u ‘s ochtends opstaat. Dit kan natuurlijk meerdere oorzaken hebben, maar het kan ook door een verkeerd bed of een verkeerd matras komen. Het is belangrijk om bewust te worden van het belang van een goede nachtrust. Dit wordt door velen nog onderschat. Voldoende slaap is erg belangrijk voor je gezondheid. Een goed matras speelt hier mede een rol in. Het matras ondersteunt je lichaam op de juiste plaatsen en zorgt voor de juiste drukpunten. Bent u een onrustige slaper en wordt u vaak wakker met een gevoelige nek of hoofdpijn? Grote kans dat het matras waar u op ligt niet bij uw lichaam past. Bij Slaapspecialist Van der Schuit weten we hoe we het matras aan moeten passen op uw lichaam en wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Klaar met de wallen onder uw ogen? Kom dan langs in onze beddenspeciaalzaak.

Diversiteit

Wij bieden een totaaloplossing als het op slaapcomfort aankomt. Van bedden en matrassen tot boxsprings en ledikanten. Om uw prachtige nieuwe bed de finishing touch te geven, kunt u ook bij ons terecht voor bedtextiel. Ons team van slaapspecialisten staat graag voor u klaar om samen met u te kijken naar welk bed het beste bij uw slaapbeleving past. We houden rekening met uw houding, klachten en gewicht. Slaapt u samen met een partner, dan zorgen we dat het bed en de matras uw beide lichamen op de juiste manier ondersteunt. Mocht uw bed of matras toch niet voldoen aan uw eisen? Dan kunt u het komen ruilen tegen een ander type.

Vestiging

Onze beddenwinkel bevindt zich in Geldermalsen. Hier zijn wij uitgegroeid tot een algemeen begrip, maar ook in de omgeving van Beesd, Zaltbommel en Tiel weten ze ons te vinden. Een persoonlijke benadering vinden we erg belangrijk. Dit in combinatie met een goede service. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en staan altijd voor u klaar. Kom langs in onze showroom en maak een einde aan uw rusteloze nachten!

Vandaag geopend 09.30- 17.30 uur

Telefoon 0345 - 58 18 35
Slaapspecialist Van der Schuit
Willem de Zwijgerweg 14 4191 WE GELDERMALSEN
Kvk. 55587275 http://www.slaapspecialistvanderschuit.nl

Openingstijden

Gesloten
09.30- 17.30 uur
09.30- 17.30 uur
09.30- 17.30 uur
09.30- 21.00 uur
09.30- 17.00 uur
Gesloten