Slaapkenner Van Ravenhorst

Slaapcomfort betekent voor iedereen wat anders. Slaapsystemen en matrassen zijn dan ook erg persoonlijk. Wij zorgen ervoor dat wij u goed kunnen adviseren. Dit doen wij door de slaaptrends op de voet te volgen. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen op slaapgebied. Zo kunnen wij u van gepast advies voorzien en een matras of bed geheel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Wij leveren oplossingen voor uw specifieke klachten en slaapproblemen. Mocht u zijn doorverwezen door een arts of fysiotherapeut dan nemen wij contact met hen op om de voorkomende klachten te bespreken. Met dat in ons achterhoofd kunnen wij u te allen tijde adviseren. Kwaliteit is onze prioriteit nummer één. Wij bezorgen u een goede nachtrust.

Collectie

Van lattenbodems, hoofdkussens en dekbedden tot matrassen, boxsprings en ledikanten, u zit bij ons goed. wilt u een nieuw bed of matras, laat u dan goed informeren. Het is van groot belang dat u het juiste matras kiest en dat u niet te overhaast beslist. Weet u niet of uw bed nog goed is? Wij komen graag langs om uw bed te beoordelen. Onze slaapspecialisten weten als geen ander waar uw bed aan moet voldoen.

Goede service

Wij streven naar het leveren van een goede service. Onze beddenwinkel zit in Stoutenburg en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Woont u in Amersfoort, Hoevelaken, Leusden of andere omliggende plaats en kunt u het niet tijdens de reguliere openingstijden redden? Wij maken graag een afspraak met u buiten de openingstijden. U hoeft zelf niet te slepen met uw oude bed, bij het leveren van uw nieuwe bed nemen wij gerust uw oude mee. Wij geven u graag gepast advies en zorgen dat u tevreden de deur uit wandelt.

Vandaag geopend 9.30 - 17.30 uur

Telefoon 033 - 494 08 44
Slaapkenner Van Ravenhorst
Hessenweg 72 3835 PL Stoutenburg
Kvk. 31011406 0001 http://www.vanravenhorst.eu

Openingstijden

13.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 21.00 uur
9.30 - 17.00 uur