Schuiling Wonen & Slapen

Voor een optimaal slaapcomfort moet u bij Schuiling Wonen & Slapen zijn. Wij laten niets aan het toeval over. Heeft u lichamelijke klachten? Heeft uw huisarts misschien een aanbeveling gegeven voor een ander bed? Of slaapt u altijd onrustig? Wij helpen u bij het vinden van de juiste matras en het juiste bed. Een bed dat voldoet aan uw lichaamswensen. In onze slaapstudio heeft u de mogelijkheid om in levende lijve te ondervinden hoe lekker een goed matras ligt. Er zal een wereld voor u open gaan. Een goed matras hoeft u niet om te draaien. Bij Schuiling Wonen & Slapen begrijpen we dat u niet binnen 5 a 10 minuten kunt beslissen of een matras goed is of niet. Daarom hanteren wij een omruilgarantie. Wij houden onze klanten graag tevreden en wij doen er alles aan om uw nachtrust te bevorderen. Wilt u ook lekker slapen? Kom dan gerust langs en laat u adviseren door één van onze experts.

Diversiteit

Wij beschikken over een grote diversiteit als het op bedden en matrassen aankomt. Of u nou een complete boxspring zoekt of enkel een matras, wij hebben voor ieder wat wils. Maak uw bed compleet met één van onze mooie dekbedovertrekken. Bedtextiel, dekbedden en kussens kunt u ook bij ons aanschaffen. Wij staan voor u klaar en helpen u waar nodig.

Meer informatie?

Wij heten u van harte welkom in onze beddenwinkel in Leek. Een plaatsje in het hoge Noorden bij Roden, Groningen en Surhuisterveen. Laat u inspireren voor de inrichting van uw woning of slaapkamer. Welke stijl uw voorkeur ook heeft, u kunt bij ons terecht. Van modern tot klassiek en van romantisch tot landelijk. Onze deskundige medewerkers helpen u graag en geven gepast advies.

Vandaag geopend 9.30 uur - 18.00 uur

Telefoon 0594 - 64 13 71
Schuiling Wonen & Slapen
Boveneind 19 9351 AP Leek
http://www.schuiling.nl

Openingstijden

Gesloten
9.30 uur - 18.00 uur
9.30 uur - 18.00 uur
9.30 uur - 18.00 uur
9.30 uur - 21.00 uur
9.30 uur - 17.00 uur
Gesloten