Pijnappel Twello B.V.

Veel mensen onderschatten het uitzoeken van bedden en matrassen. Toch is dit een heuse opgave. Een goed matras ondersteunt uw lichaam op de juiste plaatsen, is afgestemd op uw gewicht en lengte en een goed matras hoeft niet omgedraaid te worden. Daarnaast moet de combinatie tussen bedbodem en matras ook matchen. Vooral jonge mensen zien het belang van een goed matras nog niet altijd in. Toch is het belangrijk dat u ook in uw jongere jaren over een goed bed en matras beschikt. Nachtrust is belangrijk om uw lichaam weer energie te geven en om te ontspannen. Na een intensieve dag wilt u lekker naar bed om weer op te laden voor de volgende dag. Als u dan niet ontspannen kunt slapen of wakker wordt met klachten is dat erg vervelend. Een goed matras doet wonderen voor uw nachtrust.

Wij leveren service

Op het gebied van slaapcomfort bent u bij Pijnappel aan het goede adres. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij samen met u uw wensen door. Wij nemen de tijd voor u en u heeft alle mogelijkheden om onze matrassen en bedden uit te proberen. Wij hebben een ruime keuze aan bedden, matrassen, lattenbodems, boxsprings, moltons en bedtextiel. Wij leveren de producten bij u thuis en zetten het op de gewenste plek in elkaar. U heeft er dus geen omkijken naar.

Familiebedrijf

Pijnappel is opgericht in 1952. Het is een echt familiebedrijf en wordt momenteel gerund door de derde generatie. Wij staan voor service en kwaliteit en doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Met 5000 vierkante meter vol woning- en slaapmeubelen is er voor ieder wat wils. De beddenwinkel Pijnappel is gevestigd in Twello. Dit ligt centraal tussen Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Kom gerust langs en ontdek welk matras het beste bij u past.

Vandaag geopend 9.30 - 17.30 uur

Telefoon 0571 - 27 15 26
Pijnappel Twello B.V.
Duistervoordseweg 54 7391 CG Twello
Kvk. 08037381 http://www.pijnappel.info

Openingstijden

Gesloten
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 21.00 uur
9.30 - 16.30 uur
Gesloten