Pijnappel Heerde

We verlangen allemaal wel eens extreem naar ons bed. Na een lange dag werken, een intensieve activiteit of na een nachtje doorhalen. Het enige wat u wilt is bijtanken en weer energie krijgen. U wilt geen nek- of rugklachten als u ‘s ochtends wakker wordt. Een goed matras is daarom erg belangrijk. Deze moet de juiste ondersteuning bieden. Het moet mee vormen met uw lichaam. Een goed matras is afgestemd op uw lichaamshouding, gewicht, lengte en eventuele klachten. Bij Pijnappel snappen we het belang van een goede nachtrust en gelukkig begrijpen steeds meer mensen het belang van goed slapen. Wij helpen u daarom graag bij het vinden van uw perfecte matras of bed. Wij doen er alles aan om u in de watten te leggen.

Wij adviseren u graag

Wij adviseren u graag op het gebied van slapen. Voor een ultiem slaapcomfort bieden wij producten aan als matrassen, bedden, bedbodems en boxsprings. Ook verkopen we lattenbodems, spiraalbodems en zorgbedden. Of u nou meer van een modern design houdt of juist van een landelijk design, bij Pijnappel bent u altijd op de juiste plek. Kom een kijkje nemen en laat u adviseren door één van onze experts.

Goede service

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Wij helpen de klanten waar nodig en geven eerlijk en oprecht advies. Pijnappel is een echt familiebedrijf waar ondertussen de derde generatie werkzaam is. Wij nemen de tijd voor u, drinken samen een kopje koffie en luisteren naar uw wensen en behoeften. Wij helpen u ook met het verplaatsen en verhuizen van uw meubelen. Onze beddenwinkel bevindt zich in Heerde. Of u nou in Epe, Zwolle of Deventer woont, wij bezorgen en monteren de meubelen altijd bij u thuis.

Vandaag geopend 09.30 - 17.30

Telefoon 0578 - 69 16 12
Pijnappel Heerde
Dorpsstraat 35 8181 HM Heerde
Kvk. 08124807 http://www.pijnappel.info

Openingstijden

Gesloten
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 16.30
Gesloten