Luiten Wonen

We hebben allemaal een ander slaappatroon en een andere slaaphouding. Slapen is belangrijk om uw lichaam weer op te laden en om tot rust te komen. Een goed bed en een goed matras zijn dus van groot belang. Wat voor de één goede bedden en matrassen zijn, is voor de ander juist funest. U doet er daarom goed aan om u te laten adviseren. Bij Luiten Wonen zijn we bewust van het belang van een goede nachtrust. We geven advies op maat en luisteren naar uw wensen en behoeften. Voor het beste advies komen we graag de situatie bij u thuis bekijken. Wij meten onze producten bij u thuis in, maken het op maat en het wordt geplaatst door onze professionals. Bij Luiten Wonen staan we voor kwaliteit en service.

De keuze is reuze

Voor een ruime keuze in matrassen bent u bij ons aan het goede adres. Latex, combispring, koudschuim, polyether, traagschuim of pocketvering, wij bieden veel mogelijkheden aan en passen de matrassen aan op uw wensen. Natuurlijk is een goed matras belangrijk, maar wilt u optimaal comfort, dan moet u het matras combineren met de juiste bedbodem. Ook daarin zijn wij uw beddenspecialist. Verder beschikken wij over een ruim assortiment aan spiralen, boxsprings en lattenbodems.

Kom langs!

Luiten Wonen is een echt familiebedrijf en al meer dan 60 jaar werkzaam in de woningbranche. Wij waarborgen de prijs/kwaliteit verhouding en zijn erg gesteld op onze klanten. We zijn gevestigd in Stompwijk. Een klein dorpje in de buurt van Leiden, Zoetermeer en Nootdorp. Ben je in de buurt? Kom dan gerust even langs om onze matrassen en bedden uit te proberen. We hebben de koffie voor u klaar staan.

Vandaag geopend 09.00 - 17.30

Telefoon 071 - 580 30 70
Luiten Wonen
Huyssitterweg 33 2266 HE Stompwijk
Kvk. 27045003 http://www.luitenwonen.nl

Openingstijden

Gesloten
09.00 - 17.30
09.00 - 17.30
09.00 - 17.30
09.00 - 17.30
09.00 - 17.00