Leon Wijen Wonen

Voor het opdoen van inspiratie en voor kwalitatief goede producten moet u naar Leon Wijen Wonen & Slapen. Service, vakmanschap en dienstverlening staan hoog in het vaandel. Wij leveren kwaliteit en u kunt rekenen op passend advies. Mocht u op zoek zijn naar een boxspring dan helpen wij u de juiste keuze te maken. Een boxspring geeft u goede ondersteuning. Het ambachtelijke handwerk zorgt ervoor dat de boxspring garant staat voor jarenlang slaapcomfort. Wilt u alleen een matras? Ook dat is mogelijk. Het matras moet afgesteld zijn op de bedbodem voor een optimale nachtrust. Wij beschikken over een divers assortiment aan matrassen. De verschillen zitten in de dikte, afmeting, comfortlagen en materiaal. Kom langs en ontdek welke matras bij u past.

Uitgebreide collectie

Met ons royale assortiment heeft u een grote kans van slagen. Bij ons heeft u een ruime keuze aan bedden, matrassen, boxsprings, slaapbanken, bedbodems en bedtextiel. Laat uw lichaam spreken en kom langs om de vele matrassen en bedden uit te proberen. Wij kijken samen met u naar wat het beste bij u past. Dat doen we op basis van uw persoonlijke wensen en op basis van uw leeftijd, gewicht en slaaphouding.

Familiebedrijf

Leon Wijen Wonen & Slapen is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan 45 jaar. Het is een begrip in Nederweert, maar ook in Weert, Valkenswaard, Roermond en omstreken. Wij zijn een eigentijdse beddenspecialist met producten van hoge kwaliteit. Bent u van plan om een bed, matras of boxspring te kopen, kom dan gerust langs tijdens onze openingstijden. Mocht u dit niet uitkomen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Vandaag geopend 09.30 - 18.00 uur

Telefoon 0495 - 46 13 13
Leon Wijen Wonen
Heerweg 8 6031 PN NEDERWEERT
Kvk. 12052722 http://www.wijen.nl

Openingstijden

Gesloten
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 17.00 uur
Gesloten