Inden Bedden vof

Tijdens het slapen herstellen lichaam en geest van de inspanningen die u overdag hebt uitgevoerd. Daar is Inden Bedden zich van bewust. Bij Inden Bedden geven wij u niet alleen advies op het gebied van bedden en matrassen, maar geven we ook slaaptips. Zorg bijvoorbeeld altijd voor een goed bedklimaat. Leg overdag uw dekens open, zodat uw matras en bed kunnen luchten. Met een temperatuur van 18 graden heeft u het perfecte slaapkamerklimaat. Kies daarnaast voor een goed slaapsysteem en geef uw voorkeuren duidelijk aan. Bij het kopen van een bed of matras is het verstandig om eerst te komen proefliggen. Kom gerust langs bij Inden Bedden en laat u helpen door één van onze specialisten.

Slaap assortiment

Of u nu een slaapkamer voor uzelf wilt inrichten of voor uw kinderen, wij zijn van alle markten thuis. Geen compleet nieuwe slaapkamer nodig, maar alleen een nieuw bed of nieuw matras? Ook dat is mogelijk bij Inden Bedden. Ons ruime assortiment bestaat uit boxsprings, slaapsystemen, matrassen, bodems, dekbedden, zorgbedden, ledikanten en tienerkamers. Als het op bedden aankomt is Inden Bedden uw beddenspecialist, zowel voor jong als voor oud.

De beddenwinkel bij u in de buurt

Inden Bedden is gevestigd in Krommenie. Het is makkelijk te bereiken vanaf Wormerveer, Zaandam en Purmerend. Bij Inden Bedden kijken we naar u en uw persoonlijke voorkeuren. Het is belangrijk dat de natuurlijke S-curve blijft bestaan. Zo kunnen uw spieren zich optimaal ontspannen gedurende de nacht. Wordt ook uitgerust en vol energie wakker en kom langs in onze showroom.

Vandaag geopend 09.00 - 17.30 uur

Telefoon 075 - 640 36 72
Inden Bedden vof
Heiligeweg 15c 1561 DD Krommenie
Kvk. 34178360 http://www.indenbedden.nl

Openingstijden

Gesloten
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 21.00 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten