Duivelands Meubelhuis bv

Bij Duivelands Meubelhuis begrijpen we dat comfort en stijl belangrijke aspecten zijn bij het aanschaffen van een bed of een matras. Wij volgen de trends op de voet en proberen in ieders behoefte te voorzien. Naast de normale bedden, matrassen en boxsprings, beschikken wij ook over hoog/laag bedden en hoog/laag boxsprings. Deze zorgbedden zorgen voor een ultiem slaapcomfort. De bedden geven uw lichaam de juiste ondersteuning. Wij werken alleen met de meest betrouwbare carrier systemen. Al onze zorgbedden voldoen aan de geldende eisen binnen de gezondheidszorg. Naast deze hoog/laag bedden, bieden wij ook ruimtebesparende bedden aan. Ideaal voor op een logeerkamer. Kortom: bij Duivelands Meubelhuis kunt u terecht met al uw vragen omtrent slaapcomfort.

Van alle markten thuis

Als beddenspeciaalzaak bieden we een ruim assortiment in slaapkamers, boxsprings, bedden, matrassen en lattenbodems aan. Ook voor bedtextiel bent u bij ons aan het juiste adres. Ons winkelpersoneel geeft u persoonlijke en deskundige adviezen. Wij helpen u graag om het bed of matras te vinden die bij u past.

Vestiging

Duivelands Meubelhuis beschikt over twee zaken. De beddenwinkels zijn gevestigd in Bruinisse en Oosterland, dit ligt in de buurt van Zierikzee. Een bed of matras koop je niet zomaar, wij laten u eerst proefliggen. Op deze manier ervaart u zelf welk matras of bed het beste bij u past. Wacht niet langer en ga ook voor het ultieme slaapcomfort. Wij zien u graag bij Duivelands Meubelhuis.

Assortiment

Vandaag geopend 9.00 uur - 17.30 uur

Telefoon 0111 - 64 12 13
Duivelands Meubelhuis bv
Wilgenstraat 1 4307 DA Oosterland
Kvk. 22029364 http://www.duivelandsmeubelhuis.nl

Openingstijden

9.00 uur - 17.30 uur
9.00 uur - 17.30 uur
9.00 uur - 17.30 uur
9.00 uur - 17.30 uur
9.00 uur - 21.00 uur
9.00 uur - 17.00 uur
Gesloten