De Schakel wonen en slapen

Bij de Schakel wonen en slapen vinden wij het belangrijk dat u rustig kunt rondkijken en dat u zich op uw gemak voelt. Iedereen is anders en heeft een andere stijl en slaaphouding. De Schakel bestaat 80 jaar en beschikt over voldoende kennis en ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn. Voor al uw slaap- en interieurvragen, bent u bij ons aan het goede adres. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van bedden en matrassen. Wij helpen met het uitwerken van uw ideeën. Een klant tevreden de deur uit laten gaan, is prioriteit nummer één.

Ons assortiment

De Schakel wonen en slapen is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel. Iedereen heeft een andere smaak en wij proberen zoveel mogelijk verschillende stijlen aan te bieden. Modern, eigentijds, lifestyle of juist klassiek. Er is voor ieder wat wils. Op ruim 4200 m² vind u naast de ruime slaapafdeling ook een breed en divers assortiment meubelen en woningtextiel. Voor de complete inrichting bent u bij de Schakel aan het juiste adres!

Uw (bedden)speciaalzaak

Onze (bedden)speciaalzaak bevindt zich op het Ravelijncenter in Den Helder. Een sfeervol ingerichte showroom met een ruime keuze aan bedden en matrassen. Onder het genot van een kop koffie, cappuccino of thee kunt u rustig rondkijken. Onze specialisten staan klaar om u te helpen met het vinden van uw ideale bed of matras. Bent u in de buurt? Schroom dan niet om bij ons binnen te lopen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

Bekijk hier op welke zondag u van harte welkom bent!

Vandaag geopend 9.00 tot 17.30 uur

Telefoon 0223 - 61 23 63
De Schakel wonen en slapen
Ravelijncenter 4 1785 LX Den Helder
http://www.deschakelwonen.nl

Openingstijden

Gesloten
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 21.00 uur (gesloten tussen 17.30 en 19.00 uur)
9.00 tot 17.30 uur
9.00 tot 17.00 uur
zie het overzicht koopzondagen