De Laat Slaapexpert – Diessen

We brengen één derde van ons leven slapend door. U zult dus begrijpen dat een goed bed en matras van groot belang zijn. Tijdens de slaap komt ons lichaam, maar ook onze geest tot rust. Het lichaam krijgt de mogelijkheid om zich te herstellen van de activiteiten die overdag hebben plaatsgevonden. Onze spieren ontspannen zich en onze ademhaling en hartslag vertraagd. Prikkels van buitenaf worden geblokkeerd door onze hersenen. Ons lichaam komt dan wel tot rust, maar het is ook tijdens de slaap heel actief. Het hart blijft gelukkig doorgaan en ook onze hersenen zijn actief. Zo kost het ons lichaam best nog wel wat energie als we heftige dromen hebben. Om uw lichaam een beetje tegemoet te komen is een matras die goede ondersteuning biedt erg belangrijk. Bij het aanschaffen van een matras moet u letten op uw lichaamshouding, uw gewicht en op lichamelijk klachten. Laat u daarom goed informeren. Bij De Laat Slaapexpert in Diessen zijn we gespecialiseerd op het gebied van goed slaapcomfort. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passend bed of matras.

Ons assortiment

Naast bedden en matrassen hebben wij ook een ruim assortiment aan boxsprings, bedtextiel, bedbodems en zorgbedden. Bij De Laat Slaapexpert is er voor ieder wat wils. We willen aan uw wensen en behoeften voldoen en gaan daarom samen met u opzoek naar het perfecte bed. Voor een goede service en kwaliteit moet u bij ons zijn.

De beddenspeciaalzaak

De Laat Slaapexpert is een beddenspeciaalzaak die zich zowel in Diessen als in Bladel bevindt. Woont u in de buurt van Tilburg, Hilvarenbeek of Oirschot? Neem dan even een kijkje in onze showroom in Diessen. Probeer verschillende matrassen en laat u adviseren door onze experts. Wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Vandaag geopend 09.30 - 17.30 uur

Telefoon 013 - 504 28 23
De Laat Slaapexpert – Diessen
Willibrordusstraat 1 5087 BR Diessen
Kvk. 18033832 0000 http://www.delaatslaapexpert.nl

Openingstijden

Gesloten
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 16.00 uur
Gesloten