De Laat Slaapexpert – Bladel

Bij de Laat Slaapexpert zijn we ervan bewust dat iedereen een ander slaapsysteem heeft. De één slaapt op zijn buik, terwijl de ander juist op zijn zij of rug slaapt. Wij kijken naar uw slaaphouding en naar uw wensen en proberen zo tot de perfecte match te komen. Met onze ervaring weten we precies waar we op moeten letten wanneer iemand een bed of matras komt kopen. Een goede nachtrust brengt veel voordelen met zich mee: u heeft meer energie, u voelt zich fitter en uw concentratievermogen gaat erop vooruit. Daarbij wordt u altijd uitgerust en vrolijk wakker, wie wil dat nou niet?

Ons assortiment

De beddenwinkel de Laat Slaapexpert heeft een ruime keuze aan slaapsystemen. Van boxsprings, bedbodems en matrassen tot waterbedden, bedtextiel en zorgbedden. Daarnaast hebben we de grootste collectie overtrekken van de regio. Wij bieden service en kwaliteit. Er is voor ieder wat wils.

De beddenspeciaalzaak

De Laat Slaapexpert zit zowel in Diessen als in Bladel. In beide beddenwinkels is er een ruim aanbod op het gebied van slaapcomfort. Bent u of woont u in de buurt van Tilburg, Hilvarenbeek of Oirschot? Kom dan gerust langs en kom erachter welke matrassen en bedden uw voorkeur genieten. Wij adviseren u graag en de koffie staat altijd klaar!

Vandaag geopend 9.30 - 17.30 uur

Telefoon 0497-382433
De Laat Slaapexpert – Bladel
Markt 28 5531 BC Bladel
http://www.delaatslaapexpert.nl

Openingstijden

Gesloten
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 20.00 uur
9.30 - 16.00 uur
Gesloten