Blekkenhorst Totaal Wonen

Bij Blekkenhorst Slaapcomfort bent u verzekerd van kwalitatief goede bedden, matrassen en boxsprings. Wij begrijpen de essentie van een goede nachtrust en proberen dan ook in die behoefte te voorzien. Bij het kopen van een bed moet u niet over één nacht ijs gaan. U moet uw bed zorgvuldig kiezen. Na een lange dag werken moet uw lichaam weer herstellen. Een bed en vooral een matras moet uw lichaam de juiste ondersteuning bieden om dit te kunnen verwezenlijken. Bij Blekkenhorst Slaapcomfort geven wij, op basis van uw persoonlijke wensen, deskundig advies op maat.

Ons assortiment

Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan bedden, boxsprings, matrassen, bodems en bedtextiel. U vindt bij ons ook een groot aanbod aan dekbedden en hoofdkussens. Wij beschikken over alle producten die uw nachtrust ten goede komen. Ben jij er ook klaar mee om je matras om de zoveel tijd om te draaien? Ga dan ook voor kwaliteit en kom langs in onze showroom.

Vestigingen

Onze beddenwinkels bevinden zich in het oosten van het land. De showrooms zijn gevestigd in Delden en Haaksbergen. We zijn makkelijk te bereiken vanuit Almelo, Enschede en Hengelo. Voor een grote diversiteit aan bedden en matrassen bent u bij ons aan het goede adres. Aarzel niet langer en kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden zoals vermeldt zijn behoren bij filiaal Delden.
Zie de website voor openingstijden van filiaal Haaksbergen.

Vandaag geopend 9.00 - 18.00 uur

Telefoon 074 - 376 12 51
Blekkenhorst Totaal Wonen
Langestraat 10-20 7491 AE Delden
Kvk. 06089896 http://www.blekkenhorstwonen.nl

Openingstijden

Gesloten
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 21.00 uur
9.00 - 17.00 uur
Gesloten