grandeur_3000BOXSPRING_GRANDEUR_3000_VERSTELD

Boxspring Grandeur 3000

Een boxspring uit de Grandeur -serie biedt hoge kwaliteit en zorgt dat u zonder problemen geniet van een perfecte nachtrust. Bekijk onze uitgebreide collectie boxsprings en laat u adviseren!

€1.595,- €1.199,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Boxspring Grandeur 3000

De boxspring Grandeur 3000 biedt u vele mogelijkheden

Met de aanschaf van de boxspring Grandeur 3000 legt u de basis voor de sfeer van uw slaapkamer. Met onze boxspring Grandeur uit de AltijdGoedSlapen collectie kunnen wij uw boxspring uitvoeren zoals ú het wenst. En door de ruime keuze in de beschikbare bekledingsstoffen kunt u uw Grandeur boxspring net dat extra sfeertje meegeven. Wat dacht u van een strakke uitvoering in (kunst)leer voor een moderne strakke slaapkamer. Of een mooie grof geweven kwaliteitsstof in een prachtige taupe kleur. In een scala van 30 verschillende kleuren kunt u ongetwijfeld een goede keuze maken.

Gezond slapen in een Grandeur boxspring

Maar naast sfeer is een gezonde nachtrust ook erg belangrijk. En een boxspring uit de Grandeur -serie biedt hoge kwaliteit en zorgt dat u zonder problemen geniet van een perfecte nachtrust. De matrassen zijn in soepel of stevig ligcomfort verkrijgbaar. En deze moet u zeker bij één van onze dealers uit komen proberen. Omdat niet iedereen hetzelfde gebouwd is en waar ieder persoon andere wensen heeft aan ligcomfort. En de Nederlanders behoren tot de langere mensen van de wereldbevolking, dus hebben we de Grandeur boxspring ook lengtematen in 210 en 220 cm. Vraag hier naar bij het adviesgesprek in één van onze Altijd Goed Slapen winkels.

Maar daarnaast is het natuurlijk ook prettig om te weten dat de Grandeur boxspring scherp geprijsd is. U heeft veel mogelijkheden in de prijsklasse van € 1000,- tot € 4000. Bekijk ons uitgebreide assortiment, laat u adviseren en koop een boxspring bij de dealer bij u in de buurt!

 

De boxspring-set Grandeur 3000 bestaat uit:

  • 2 boxsprings Grandeur 3000 met een hoogte van 30 cm en een 7 zone pocketvering interieur
  • in de volgende maten verkrijgbaar:  70, 80 of 90 cm breed en 200 / 210 cm lang
  • met een mooi uitgevoerd hoofdbord Corsica (7 cm dik) – het afgebeelde hoofdbord Calais is tegen meerprijs te leveren
  • en de daarbij behorende matrassen (2 st.)  70, 80 of 90 cm breed, 200 / 210/ 220 cm lang
  • met een topdekmatras in comfortschuim uitvoering in de set met gestoffeerd matras Iris met Low Back Support
  • de Grandeur boxspring is standaard uitgevoerd met ronde houten poten. De afgebeelde alu kleurige hoekpoten zijn tegen meerprijs te leveren

Voor een elektrisch verstelbare uitvoering bedraagt de meerprijs: € 1.200,- per set.

De afgebeelde set (incl. gestoffeerd matras Iris met Low Back Support, topdekmatras koudschuim, hoofdbord Calais, alu kleurige hoekpoot) kost in de afmeting 140×200 cm € 3.349,- / afmeting 160×200 cm € 3.539,- / afmeting 180×200 cm € 3.689,-. Voor overige prijzen (bijvoorbeeld i.v.m. afwijkende maat of ander hoofdbord uitvoering) mail of bel met uw AltijdGoedSlapen dealer.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.