Grandeur_2000grandeur_2000boxspring Grandeur 2000Boxspring_Grandeur_2000_tijdloos

Boxspring Grandeur 2000

Een boxspring uit de Grandeur -serie biedt hoge kwaliteit en zorgt dat u zonder problemen geniet van een perfecte nachtrust. Bekijk ons uitgebreide collectie boxsprings en laat u adviseren!

€1.196,- €899,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Boxspring Grandeur 2000

 De boxspring Grandeur biedt u vele mogelijkheden

Met de aanschaf van een boxspring legt u de basis voor de sfeer van uw slaapkamer. Met onze boxspring Grandeur uit de AltijdGoedSlapen collectie kunnen wij uw boxspring uitvoeren zoals ú het wenst.   En door de ruime keuze in de beschikbare bekledingsstoffen kunt u uw Grandeur boxspring net dat extra sfeertje meegeven. Wat dacht u van een strakke uitvoering in (kunst)leer voor een moderne strakke slaapkamer. Of een mooie grof geweven kwaliteitsstof in een prachtige taupe kleur. In een scala van 30 verschillende kleuren kunt u ongetwijfeld een goede keuze maken.

Gezond slapen in een Grandeur boxspring

Maar naast sfeer is een gezonde nachtrust ook erg belangrijk. En een boxspring uit de Grandeur -serie biedt hoge kwaliteit en zorgt dat u zonder problemen geniet van een perfecte nachtrust. De matrassen zijn in soepel of stevig ligcomfort verkrijgbaar. En deze moet u zeker bij één van onze dealers uit komen proberen. Omdat niet iedereen hetzelfde gebouwd is en waar ieder persoon andere wensen heeft aan ligcomfort. En de Nederlanders behoren tot de langere mensen van de wereldbevolking, dus hebben we de Grandeur boxspring ook lengtematen in 210 en 220 cm. Vraag er naar bij het adviesgesprek in één van onze Altijd Goed Slapen winkels.

Maar daarnaast is het natuurlijk ook prettig om te weten dat de Grandeur boxspring scherp geprijsd is. U heeft veel mogelijkheden in de prijsklasse van € 1000,- tot € 4000. Bekijk ons uitgebreide assortiment, laat u adviseren en koop een boxspring bij de dealer bij u in de buurt!

 

De boxspring-set Grandeur 2000 bestaat uit:

(in standaard uitvoering) 

  • 2 boxsprings Grandeur 2000 met een hoogte van 20 cm en een pocketvereninterieur in zowel de vlakke uitvoering als in de elektrisch verstelbare uitvoering
  • in de volgende maten verkrijgbaar:  70, 80 of 90 cm breed en 200 / 210 / 220 cm lang
  • met een mooi uitgevoerd oversized hoofdbord Corsica (7 cm dik)
  • en de daarbij behorende matrassen Margriet (2 st.)  70, 80 of 90 cm breed, 200 / 210/ 220 cm lang
  • de pocketveringmatrassen hebben een 7-zone pocketvering interieur
  • de Grandeur boxspring is uitgevoerd zwarte ronde houten poten – de afgebeelde blokpoot (eiken-grijs) is tegen meerprijs te leveren.

Voor een elektrisch verstelbare uitvoering bedraagt de meerprijs: € 1.200,- per set.

Voor overige prijzen (bijvoorbeeld i.v.m. afwijkende maat of ander hoofdbord uitvoering) mail of bel met uw AltijdGoedSlapen dealer.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.